A la carte

a la carte

bekijk de kaart

Voor een ieder die houdt van de "traditionele" kaart kunt u ook heerlijk A la carte bij ons komen eten.

De receptuur van ons restaurant ”de Zomertuin” is gebaseerd op de rijkste kookstijlen van China (Haute Cuisine Chinoise) en op de eeuwenoude culinaire tradities van de Oosterse keuken, zoals Peking, Shanghai, Canton en Szechuan. De grote variëteit van gerechten uit China komt aardig tot uitdrukking in het gezegde: Zuid kookt zoet (Canton), Oost kookt zout (Shanghai), Noord kookt zuur (Peking) en West kookt scherp (Szechuan).

Peking
Klassieke gourmetkeukens: licht, elegant, zacht gekruid, veel knoflook, groene ui, prei en bieslook. Pekingeend, fluwelen kip. Gebakken gerechten, zoetzure gerechten, in wijn bereid vlees, Gele Rivier-karper.

Shanghai
Zeebanket, licht heldere soepen, gerechten met wijn en soja, eirol, lenterolletjes.

Canton
Origineel, gevarieerd. Mengen van natuurlijke geuren en smaken: sojasaus, verse gemberwortel, wijn, kippebouillon. Snelle roer-bakmethode. Geroosterd vlees, kip, kreeft. Gestoomde vlees- en visgerechten. Gebakken rijst, vogelnest, haaievinnensoep. Gerechten met ei.

Szechuan
Sterk gekruid, heet en olieachtig. Kip uit frituur; groenten in kippevet. Kip met rode pepers. Paddestoelengerechten. Szechuan-eend.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht, mocht u nog vragen hebben, dan zijn onze medewerkers u graag van dienst.

Neem alvast een kijkje op onze "A la Carte" kaart.